• Eveline Broekhuizen

Elibro Tekst & Redactie gaat van start!


Na weken van voorbereidingen is het vandaag zover: ik heb Elibro Tekst & Redactie ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Vanaf 1 augustus 2013 ben ik officieel freelance redacteur, tekstschrijver en corrector. Hoera!


Op deze blog zal ik schrijftips, adviezen en anekdotes schrijven over het wel en wee van mijn werk en leven. Volg en like Elibro ook op Twitter, Facebook en LinkedIn.


6 keer bekeken

Wil je dat jouw boek er écht komt? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar info@elibrotekstenredactie.com waarin je kort iets vertelt over jouw boekidee. Ik zal contact met je opnemen, zodat we samen, vrijblijvend kunnen kijken wat de beste volgende stap is voor jou.  ​ ​

Volg me ook op:

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2013-2019 by Elibro Tekst & Redactie, Schagen. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie