• Eveline Broekhuizen

Nieuws!


Mijn laatste blog schreef ik vier maanden geleden. Schande! De hoogste tijd voor iets nieuws.

Ik heb natuurlijk allerlei excuses dat ik zo lang geen nieuwe blog geschreven heb. Ideeën te over, maar tijd om ze uit te werken… daar ontbreekt het nogal eens aan. Terwijl ik mijn klanten juist adviseer om hun website up-to-date te houden.

Ik was druk met het begeleiden van auteurs bij het schrijven van hún blogs. Ook heb ik een opleidingsinstituut geholpen met het (her)schrijven van online trainingen en maak ik toetsen voor een educatieve uitgeverij. Mijn meeste tijd gaat uit naar het redigeren en corrigeren van manuscripten.


Dat breidt zich steeds meer uit naar schrijfcoaching en begeleiding. Zo verscheen dit voorjaar de thriller Niemand die me ziet, van Simone Grimberg, die ik van het begin af aan heb geholpen met onder andere redactionele adviezen, het aanschrijven van uitgevers en het bedenken van een nieuwe titel.

Verandering

Al met al heb ik het er maar druk mee. Daarom heb ik ervoor gekozen om per 1 augustus 2016, als Elibro Tekst & Redactie drie jaar bestaat, mijn dienstverband als docent aan het ROC Kop van Noord-Holland op te zeggen. Twee dagen in de week lesgeven is een fijne afleiding van het bureauwerk, maar nu mijn freelance werkzaamheden zich steeds meer uitbreiden, wordt het al lastiger om dit te combineren met het onderwijs.

Workshops

Mijn ervaring in het onderwijs kan ik natuurlijk goed gebruiken voor Elibro Tekst & Redactie. Niet alleen voor het redigeren van educatief materiaal, maar ook voor het coachen en begeleiden van schrijvers. En ik ben van plan (incompany) workshops Schrijven, Spelling en Storytelling te geven. Wil je een boek schrijven maar weet je niet hoe je moet beginnen of hoe je verder moet? Kunnen jij en je collega’s wel een opfriscursus van de Nederlands taal- en spellingsregels gebruiken? Of wil je weten hoe je het verhaal over jouw bedrijf doeltreffend kan overbrengen? Vraag dan een offerte aan via info.elibro@gmail.com. Heb je behoefte aan een heel andere workshop of cursus? Laat het me weten!


Website

Binnenkort zullen de workshops te vinden zijn op mijn website. Drie jaar geleden heb ik deze site opgezet en ondertussen is er een hoop veranderd. Ook ik ben veranderd. Daarom toog ik een maand geleden met fotografe Desirée Verver naar een mooi plekje in mijn woonplaats Schagen, om nieuwe foto’s te maken voor mijn site en social media. Het was wat koud en er stond veel wind, maar ik vind ze goed gelukt.

Wat vinden jullie ervan? Ik ben benieuwd! Tips zijn altijd welkom, want ook al ben ik gestopt met lesgeven; ik wil wel blijven leren!


23 keer bekeken

Wil je dat jouw boek er écht komt? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar info@elibrotekstenredactie.com waarin je kort iets vertelt over jouw boekidee. Ik zal contact met je opnemen, zodat we samen, vrijblijvend kunnen kijken wat de beste volgende stap is voor jou.  ​ ​

Volg me ook op:

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2013-2019 by Elibro Tekst & Redactie, Schagen. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie