• Eveline Broekhuizen

Wat doet een redacteur?


Als schrijver is het best eng om je verhaal te laten lezen door iemand anders, en helemaal door een professional. Toch is dat wat mijn klanten telkens durven. En dat vind ik heel knap!

Dit keer heb ik iets 'engs' gedaan. Ik ben namelijk geïnterviewd door Pumbo over wat ik het liefste doe: verhalen redigeren! Maar wat houdt dat precies in, redactie?

Bekijk of lees het interview om daarachter te komen!


Vier jaar geleden ben ik begonnen met Elibro Tekst & Redactie en al snel vond ik een prettige samenwerking met Pumbo, een online platform waar auteurs hun eigen boek kunnen uitgeven en laten drukken. Zij geven schrijvers en uitgevers advies over het hele traject: van het eerste boekidee tot en met papiersoort, distributie en NUR's. En daarbij zien zij de meerwaarde in van het inschakelen van professionals. En dus ook van de redacteur!


Wil je meer weten over het uitgeven van je eigen boek? Meld je dan aan op Pumbo en download gratis een complete gids over uitgeven in eigen beheer.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar info.elibro@gmail.com.


31 keer bekeken

Wil je dat jouw boek er écht komt? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar info@elibrotekstenredactie.com waarin je kort iets vertelt over jouw boekidee. Ik zal contact met je opnemen, zodat we samen, vrijblijvend kunnen kijken wat de beste volgende stap is voor jou.  ​ ​

Volg me ook op:

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2013-2019 by Elibro Tekst & Redactie, Schagen. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie