• Eveline Broekhuizen

Durf jij om hulp te vragen?


Zelfstandig ondernemer: het klinkt zo mooi. Maar hoe ondernemend ben je als je alles alleen doet? Oftewel: durf jij om hulp te vragen? In mijn gastblog voor Zij Onderneemt vertel ik meer over mijn ontwikkeling als zelfstandig ondernemer.


Mijn werkplek

Als auteur ben je in zekere zin ook zelfstandig ondernemer. Wie vraag jij om hulp bij het schrijven van je verhalen? En wie betrek je bij het uitgeven van je boek? Want dat is nog een hele onderneming...

Ik help je graag! Dus als je vragen hebt over schrijven, uitgeven of ondernemen, stel ze dan hieronder.

#zelfstandig #ondernemen #ondernemer #hulp

15 keer bekeken

Wil je dat jouw boek er écht komt? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar info@elibrotekstenredactie.com waarin je kort iets vertelt over jouw boekidee. Ik zal contact met je opnemen, zodat we samen, vrijblijvend kunnen kijken wat de beste volgende stap is voor jou.  ​ ​

Volg me ook op:

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2013-2019 by Elibro Tekst & Redactie, Schagen. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie