Workshops en online trainingen
Het tijdstip wordt later bepaald
Bibliotheek Kennemerwaard Locatie Alkmaa
Rond-de-tafel-sessie
Voor leden van Vaker In de Media geef ik na 1 september 2020 een Rond-de-tafel-sessie over het schrijven van je boek vanuit je H.A.R.T. Met deze unieke methode lukt het je om jouw missie helder te verwoorden en impact te maken met je boek.
Delen
Online
Online
Online basistraining
Onderneem je met hart en ziel en wil je een boek schrijven dat impact maakt? Start met een stevige basis en leer schrijven met focus en flow.
Delen
Online
Online
Manuscript opsturen
Het is gelukt, je manuscript is af! Nu nog de juiste uitgever vinden. Maar hoe doe je dat? Wat is de beste aanpak? Voor Fantasy-Schrijven.nl heb ik een online cursus gemaakt waarin je leert om een strakke synopsis te formuleren en een overtuigende begeleidende brief te schrijven.
Delen
Fri, Mar 06
Praktijk Jouw Transformatie
E-books schrijven voor coaches
Je wil je klanten graag iets extra’s bieden, maar hoe stop je dat allemaal in één e-book? Hoeveel pagina’s moet een e-book eigenlijk zijn? En welke titel geef je eraan? Op al deze vragen én meer geven Claudia en Eveline je antwoord in de workshop ‘E-books schrijven voor coaches’.
Delen

Wil je dat jouw boek er écht komt? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar info@elibrotekstenredactie.com waarin je kort iets vertelt over jouw boekidee. Ik zal contact met je opnemen, zodat we samen, vrijblijvend kunnen kijken wat de beste volgende stap is voor jou.  ​ ​

Volg me ook op:

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2013-2019 by Elibro Tekst & Redactie, Schagen. 

All rights reserved.

Foto's Eveline: Kim de Vries Fotografie